Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Tupperware høst/vinter katalog


Etter et heidundrende jubileet i København er det godt at vi endelig kan publisere det nyeste Tupperware magasinet. For oss tuppererte er det mange store nyheter. Katalogen høst/vinter 2010 heter «ren smak» og skal være tilgjengelig via din konsulent fra uke 35.

Et helt nytt produkt lanseres på frontsiden, nemlig Micro Gourmet som du finner på side 6 og 7. Med dette unike produktet kan du DAMPE mat i mikrobølgeovn og bevare smak og vitaminer, med mindre fett.

Les også: Tupperware Micro Gourmet

I dette magasinet er alle Ultra Plus byttet ut med den nye serien Ultra Pro som du finner på side 12 og 13.

Les også: Utvider Ultra serien.

Vi har også fått inn en ny serie til servering som heter Allegra og finnes på side 64 og 65.

I denne katalogen finner du faktisk også to av grytene fra grytemagasinet nemlig 2,4 liter og 3,8 liter. Bake-to-Basics (BTB) har videre blitt utvidet med to nye hjelpemidler, det er BTB Ravioli Maker og BTB Croissant Maker. Når vi bruker disse er det plutselig veldig lett å lage Ravioli eller Croissanter.

Ellers så har Optimum serien fått 2 nye familiemedlemmer. Det er Optimum oval 2,1 liter og en rund på 1,5 liter som du finner på side 48 og 49. Sportsflaskene har også fått en flaske på 750ml i rosa som supplerer de to på 415ml i rosa og grønt som flere har savnet.

Det var en liten oppsummering av noen av nyhetene du finner i Tupperware katalogen høst/vinter 2010.

Katalogen får du ved å kontakte din konsulent, men kan også se den ved å klikke her. Du finner den også i menyen til høyre og på toppen.

Ønsker du mer informasjon om noen av disse aktuelle produktene, bli satt i kontakt med en konsulent for kjøp eller rett og slett være vertinne for en demonstrasjon ta kontakt her.

Bildet er sakset fra Tupperware magasin høst/vinter 2010

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening