Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Opp og ned på børsen


De aller fleste av oss tenker ikke stort på hva som foregår på børsen her hjemme, og enda færre på hvordan det går på børser i andre land. Men om du skal følge litt med på Tupperware Brands Corporation (TUP) så må man altså ta en titt på New York børsen (NYSE) hvor vi kan følge siste utvikling live.

Rapportene vi har mottatt denne måneden viser et utrolig bra resultat sammenlignet med samme periode i fjor. Resultatet andre kvartal i år ble en 57.9 millioner dollar mot 33.1 millioner i fjor som da tilsvarer en økning på 73%.

Resultane for andre kvartal viste da en fortjeneste på omlag 90 cents pr. aksje. mot 52 i fjor.

Selskapets inntekter inkludert alle undermerker som til eksempel NatureCare, Fuller Cosmetics og da også Tupperware har også steget fra 524.7 millioner dollar i fjor til 565.1 millioner i år som da utgjør en økning på 8%.

På tross av et meget sterkt resultat andre kvartal stupte likevel aksjen på grunn av markedets forventinger. Hovedårsaken til børsfallet er nedgang i det Europeiske markedet og nedjusterte prognoser for tredje kvartal.

Tupperware rapporterte inn et fall på omlag 17% i det Europeiske markedet hvor den endelige netto fortjenesten endte på 26 millioner dollar.

Detaljerte børsresultat for (TUP) kan også finnes på google finance her.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening