Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Tupperware går rett i salaten


Tupperware går rett og slett i salaten i sin nyeste salatslynge og vi kan ikke la være å more oss over hvor gøy det plutselig kan være å vaske salat. Vasking av salat er en av de tingene vi slurver mest med på kjøkkenet i de alle fleste familier og den nye salatslyngen fra Tupperware kan faktisk redningen for mange.

En salatslynge bør finnes i alle hjem og brukes flittig for å unngå sykdom.

Er du av den som kjøper ferdig oppkuttet salatblanding, så vær obs på at den også skal vaskes før servering. Er du gravid eller planlegger å bli det bør du være ekstra nøye med dette, fordi du kan få i deg bakterier som er farlig for gravide. En sykdom som alle gravide frykter mest heter Toksoplasmose som kan oppstå i forbindelse med stell av katten, dårlig stekt kjøtt, hagearbeid og da også ubehandlet salat.

Toksoplasmose skyldes infeksjon med en parasitt som kalles Toxoplasma Gondii. Parasitten kan overleve i jord i lang tid og kan finnes på dårlig vaskede grønnsaker. En god regel er at du ikke spiser rå grønnsaker dersom du ikke kan kontrollere at de er skikkelig vasket.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Tupperware har laget en gjennomtenkt salatslynge.

  • Den består av 4 deler, 2 lokk og 2 beholdere.
  • Den har en beholder som rommer 4 liter, denne har en liten tapp i bunnen som kurven skal snurre på.
  • Kurven er også flott å bruke når du skal sile pasta eller trenger en sil til andre ting.
  • Det følger med et tett lokk for å oppbevare salat i beholderen.
  • Og så er det lokket som er til å slynge med. Dette har en sveive knapp og en stopp knapp, og i tillegg har det en spalte til å helle ut vann uten å ta lokket av.

Man kan bruke salatslyngen til hagejordbær for å fjerne jord og rusk og om høsten kan man faktisk vaske sopp i vann; bare slyng ut vanne rett etterpå. Til å tine kjøtt og fisk er den også flott for da renner eventuelt veske ned i beholderen under. Eller hvis du så skal tilberede kjøtt eller fisk som er fuktig; bare slynge den tørr.

Om du vil tine eller bare oppbevare reker er den også flott til dette siden det blir luft rundt. Dette gir bedre holdbarhet og veske renner også da ned i neste beholder. Det er rett og slett bare utrolig mange muligheter og bruksområder utover det å bare vaske salat.

Så om du har mat som er våt, så slyng den tørr.

Ønsker du mer informasjon om dette aktuelle produktet, bli satt i kontakt med en konsulent for kjøp eller rett og slett være vertinne for en demonstrasjon ta kontakt her.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening