Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Tupperware setter barnet i fokus


Tupperware har alltid vurdert farene ved migrasjon i produktserier som er laget av Polykarbonat. Mange familier tenker faktisk ikke over at plastikken hos mange kjente merker inneholder det skadelige stoffet Bisphenol A. Tupperware ønsker å sette ditt barns helse i fokus og lanserte TupperKids serien for å gi alle familer produkter helt uten fare for migrasjon og potensiell helseskade.

Flere forskere utrykker stor bekymring over bruken av Bisphenol A i produkter som man benytter til mat. I den senere tid har det heldigvis blitt fokusert på dette problemet, men vi registrerer at det fremdeles finnes giftig plast i tåteflasker til barn; til og med i mange kjente merker.

Les også: Er tupperware farlig?

Ingen av produktene i TupperKids serien inneholder polykarbonat og gir deg både tryggheten om at ditt barns helse blir ivaretatt, samtidig som ditt barn kan nyte godt av en rekke kreative løsninger. Hele produktserien finner du i TupperKids magasinet her.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Tenk så praktisk å ha en «fot og sko» måler slik at du kan kjøpe sko, både med og uten barna i skobutikken. Med sko måleren finner du sko som passer selv når skoene er harde eller du ikke vil trykke for hardt. Du kan ha sko måleren i vesken, og dermed slå til på sko tilbud, selv om barnet ikke er med.

I TupperKids serien finner du også en genial finger tannbørste. Finger tannbørsten gjør det lettere å kjenne inni munnen på barnet når man pusser de første tennene. Man kan faktisk bruke den før den første tannen er kommet fordi den er laget slik at den også kan brukes til å klø barnet i gommene. Finger tannbørsten tres på fingeren og gir deg full kontroll endten det er for å klø eller pusse tennene.

Tupperware skjeene er et annet flott produkt med medfølgende etui. Disse sikrer, alltid rene skjeer til barnet hjemme eller på tur. Skjeene er også flotte å ha i liggende i bilen når man plutselig trenger en skje til en yoghurt, is eller andre ting som de fleste ofte kjøper litt spontant.

TupperCare skålene på 2,8 dl hver har begge håntak og selvfølgelig også lokk. Siden barn tross alt skjeldent sitter stille er det veldig praktisk å kunne holde i dette håndtaket når man gir barnet mat. Skålene er helt tette når lokket er på og du kan dermed ha grøtblandingen i skålen og kun tilsette kokt vann senere når barnet skal spise. Og når barnet er større kan de brukes til frukt og bær, dessertskåler, suppeskål , frokostblanding og som skål til frukt i barnehagen.

Baby Trio er en annen oppbevaringsboks med 3 rom og på til sammen 2,75 dl. Den er genial til å oppbevare til eksempel morsmelk erstatning og grøtpulver. Den er også flott til turbruk hvor du til eksempel kan ha sukker, salt og mel i rommene.

Tuppercare drikkekopp er et veldig populært produkt beregnet til de minste, men kan også være nyttige til syke voksne og eldre. Koppen er laget slik at den ikke lekker dersom barnet legger den fra seg på gulvet. Den har en tut til å drikke av og et lufthull i midten som utligner trykket som gjør den svært lett å drikke av. Koppen rommer 2dl og har et håndtak på begge sidene for stabilt grep.

TupperKids serien inneholder masse flotte produkter som gir deg unike muligheter og stor variasjon. I TupperKids magasinet finner du også følgende produkter:

 • TupperCare skål, 5dl.
  – Består av tett lokk og krans. Kransen kan festes som en sugekopp slik at barnet ikke skal dytte den i gulvet.
 • Krus med tett lokk på 4,7 dl.
  Dette kruset passer også til de større barna, og er også flott til fruktkompott eller pølser på tur. Passer perfekt til et pølsebrød og en pølse til grillturen og har et kult 3D bilde.
 • Ergonomisk barnebestikk.
  – Et flott bestikk i mykt materiale som passer perfekt til en barnehånd. Baksiden er flat slik at de ligger greit på bordet. De er også flotte for barnet å bite i ved kløe i munnen.
 • Mini sportsflaske, 4,75 dl.
  – En flott flaske å ha med i sekken i barnehage eller på tur. Bunnen kan tas av og brukes som kopp eller bare tas av for å spare plass
 • Ispinneformer, 6stk.
  – Lag dine egne og sunne ispinner til barna. Frys juice, smoothie, yoghurt eller lignende som er både sunnere og billigere.
 • Cool Smart 2,5 dl pakke med 2 stk.
 • Snack Begre 1,2 dl pakke ned 3 stk.
  –  Både Cool Smart og Snack Begre er flotte til å fryse ned din egen hjemmelagede barnemat, eller små porsjoner med bær, eplemos osv. Da har du din egen sunne og mye billigere barnemat.

Tupperware har utviklet en hel rekke morsomme og lærerike leke produkter for at sansene skal stimuleres  gjennom blandt annet lek med former og farger.

 • Tegnesjablonger.
  – 8 ulike maler som er fine til å tegne og fargelegge dyr, geometriske former, tall og bokstaver.
 • Pusleball.
  – 10 ulike klosser som skal puttes inni ballen etter deres spesielle form. Hver kloss har tall fra 1 – 10 på den ene siden og samme antall prikker på den andre siden. Klossene kan også brukes som tegnesjablong eller til å stikke ut kakefigurer eller kittfigurer. Ballen er også flott som rangle og som første ball fordi den ikke ruller fort av sted siden den er mangekantet i fasongen.
 • Mini Kakeboks med CD pin.
  – Morsom og praktisk oppbevaringsboks som er maken til den store som mor har
 • Lastebil.
  – Lastebilen samler opp klossene når den kjører over dem. Tallene på klossene gir også utfordringer til større barn.
 • Kung Fu Panda Skål 2 dl.
  – Små skåler til småsaker som er praktiske til snacks eller for å holde smokken ren.
 • Kung Fu Panda Bakeunderlag.
  – 4 stk bakeunderlag som kan brukes som små spisebrikker eller som barnet kan bruke for å delta på kjøkkenet.
 • Mini Kakesett.
  – Settet inneholder 1 kakeboks, 1 kakespade, 4 glass, 4 asjetter. Her kan barnet leke med sitt eget sett maken til mors og servere sine venner.

Dette var en kort oppsummering av noe av det du kan finne i TupperKids magasinet og noen små tips med hva det kan brukes til.
Se også filmen over for å bli innspiret til flere bruksområder.

Ønsker du mer informasjon om disse aktuelle produktene, bli satt i kontakt med en konsulent for kjøp eller rett og slett være vertinne for en demonstrasjon ta kontakt her.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening