Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Min karriere som konsulent


Det å være konsulent har gått meg helt i blodet, og det er faktisk så ille at jeg utrolig nok får abstinenser når jeg ikke får solgt Tupperware i for lange perioder. Da er det kanskje ikke sjokkerende at 98% av all plastikk i mitt hus er Tupperware. For meg er dette en livsform som startet i 1972 da jeg for første gang ble kjent i dette tuppererte miljøet.

Og likevel startet min karriere som konsulent slik som for 98 % av alle konsulenter.

Det starter med at jeg var på en demonstrasjon og der fikk vi hører om flotte tilbud innen Tupperware produkter vi bare MÅTTE ha.
Vi fikk vite alt vi trengte å vite om å starte som konsulent, og så fikk vi masse produkter helt gratis.

Kun kort tid etter holdt jeg min første demonstrasjon som skulle bli begynnelsen på en lang karriære. Den gang var det faktisk ikke så vanlig med all denne plastikken og folk var meget skeptiske. Plastikk var ikke så sterkt mente folk og vi demonstrerte våre vidunderskåler med tette lokk ved å legge dem på gulvet og hoppet på dem. Det ble alltid flott mottatt :)

Ikke alle hadde bil på den tiden, og jeg kjørte scooter. Du kan tro det kunne være litt av en prøvelse om vinteren når det var glatt. Jeg var utrolig glad det bare var plastikk bokser jeg hadde i baggen når jeg måtte sende scooteren først ned bakken, for så å komme seilende etter.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Disse små duppeditter vi hadde med til alle gjester var gull verdt den gangen og utrolig nok har vi fortsatt mange av de samme enda. Vertinnegaver hadde vi også den gang slik som nå, men kravene har selvfølgelig endret seg i takt med tiden. Så her må jeg si at før var det bra, men nå går alt så mye bedre.

Jeg har faktisk prøvd å slutte som konsulent, men også det har blitt verre å verre med årene. For når abstinensene er som verst har jeg alltid fått noen uimotståelige gratistilbud som har fått meg inn i varmen igjen. Tupperware yrket er flott slik, for vi kan starte og slutte så mange ganger vi vil.

Og som konsulent oppdager du ganske fort at Tupperware er veldig flinke til å motivere sine konsulenter med bonuser.
Slike lokkebonuser er selvfølgelig veldig motiverende, og jeg kunne sikkert skrevet en bok om alt jeg har fått. Om jeg skal nevne noe man har fått i det siste så er det: kaffetraktere, strykejern, TV, GPS, mobiltelefoner, smykker, vesker, kofferter, oppvaskmaskiner, vaskmaskiner, støvsugere, flotte designvarer fra Lene Bjerre, Piet Hein, Juna sengetøy, Holmegaard, S.I.A, duker, puter, klær, gryter, kniver, bestikk, porselen, og selvfølgelig masse Tupperware produkter.

Og når vi reiser på tur med Tupperware, gjør vi det som grever og grevinner.

Vi har gjevnlige salgsmøter slik at vi får de ferskeste nyhetene vi kan formidle videre til våre kunder. Vi får også informasjon om andre ting på disse treffene, ikke minst hvilke bonuser vi ikke må gå glipp av. Møtene kan ofte bli veldig spesielle når en gjeng tuppererte mennesker blir overlykkelige over ett nytt produkt eller bare en ny farge på et produkt. Det er kanskje ikke lett for utenforstående å forstå entusiasmen blant oss tuppererte, så dette må bare oppleves.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Da er det kanskje ikke det minste rart at en jobb som konsulent er så gøy. For som konsulent har jeg blitt veldig godt kjent med mange mennesker, og sure mennesker treffer man sjeldent på demo, de holder seg nemlig hjemme. Jeg får også stadig nye kollegaer som akkurat slik som meg får et uimotståelig tilbud om å prøve seg som konsulent.

Jobben kan jeg ha som deltidsjobb eller heltidsjobb, her velger vi selv. Og her lærer vi underveis, og av hverandre. Så dette kan jeg anbefale for alle som ønsker å prøve, selv om det er fare for avhengighet.

Så da treffes vi kanskje på neste treff, jubileer eller på en Tupperware tur til et eksotisk sted :)

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Kommentarer

2 kommentarer til “Min karriere som konsulent”
 1. Bjarte Slettebø sier:

  Alle som driver med homepartys kan få mye nytte av nettsiden http://minimesse.no.

  Første MiniMesse ble så vellykket av vi gjennomfører neste messe nå på søndag. Vi oppfordre andre til å gjøre det samme. Det fungerer, og det er gratis ;-)

  • Bjarte Slettebø sier:

   Vil bare tilføye at MiniMesse nr. 3 og 4 kommer i november og desember, samt at den tilhørende facebook-gruppen (som du finner link til på http://www.MiniMesse.no) nå har over 140 medlemmer.

   Dette er et yppperlig verktøy for å arrangere egne messer eller delta på andre sine messer ;-)

Diskuter eller gi din mening