Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Tupperwares flotte serveringsfat


Nå om sommeren trenger praktiske serveringsløsninger når vi skal hygge oss både ute og inne. Tupperware avduket derfor i «Your Sunshine Weeks» kampanjen en rekke flotte og nyttige produkter som skal gi deg flere fordeler når du skal servere mat og annet snacks.

Den største nyheten i «Your Sunshine Weeks» kampanjen er det flotte serveringsfatet med hele 7 rom som nå er lansert i ny og flott grønnfarge.

Serveringsfatet er flott når du vil servere oppkuttede grønnsaker som snacks eller lignende. Man kan til eksempel ha dipp i medfølgende skål som kan plasseres i midten eller du kan også ha skålen separat, så har du ett serverings hull ekstra.

Det følger selvfølgelig med ett lokk som også kan brukes som ekstra fat, eller som underskål med isbiter for å holde maten kald.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Til lunch eller frokost kan du ha alt du trenger av pålegg og tilbehør ferdig dandert i god tid, med lokket over.
Når måltidet er over setter du på lokket og setter hele fatet i kjøleskapet.

Har du barn som liker å sitte med perler og små deler er det flott til det også.
Bruk bare fantasien, så har du et fat til mange ulike anledninger :)

Ønsker du mer informasjon om dette aktuelle produktet, bli satt i kontakt med en konsulent for kjøp eller rett og slett være vertinne for en demonstrasjon ta kontakt her.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening