Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Fridgesmart – Smart oppevaring.

Har du savnet en løsning til kjøleskapet som både holder maten frisk, sparer plass og gir lengre holdbarhet? Det høres jo ut som en kinderegg løsning som er for god til å være sant. Nå har Tupperware lansert Fridgesmart, den smarte løsningen for ditt kjøleskap…
Fridgesmart er løsningen som både gir deg muligheten til spare penger og å kaste mindre mat. For når du kjøper frukt og grønnsaker, som ikke skal spises rett etter innkjøp, vil du gjerne bevare sprøhet og friskhet lengst mulig. Fridgesmart er rett og slett et resultat av lang forskning hvor formålet var å forbedre oppbevaring av frukt og grønt.

Gulrøtter koser seg faktisk så godt i beholderen at de kan begynne å spire om de får lov å bo der lenge nok. Brokkoli som vanligvis blir fort gul og slapp i emballasjen fra butikken, holder spenst og farge i både 2 og 3 uker. Paprikaen liker jeg også best når den er like sprø som meg selv, og at den fortsatt er det til siste bit.

Fridgesmart er kort og godt den komplette løsningen på et gammelt problem!

Dette er bare noen eksempler, men Fridgesmart gir alle grønnsakene sin favorittboks. På alle boksene finner du symboler som viser hvilke grønnsaker de er spesielt tilpasset til og forklarer om de 2 ventilene skal være åpne eller lukket.

Ønsker du mer informasjon om produktet eller være vertinne for demonstrasjon ta kontakt her.

Her kan du se en litt morsom film som beskriver hva Fridgesmart er:

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening