Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Elsker Tupperware


Noen tror fortsatt at Tupperware er forbeholdt gamle husmødre og at kvalitet og designbevisste kvinner i ung alder vil velge andre produkter. 20 år gamle Mæla fra Telemark er et eksempel på at mange unge kvinner oppdager Tupperware.

Fru Mæla driver bloggen «Mer enn bare ord» som først og fremst handler om familielivet, hennes interesser og alt mulig annet. Her på Onsdag kunne Mæle meddele at hun elsket Tupperware.

Personlig elsker jeg tuppeware! Det er produkter med god kvalitet som du kan stole på som samtidig ser bra ut! De har livsgaranti på at produktene skal holde. Veronika er konsulent og for ikke lenge siden var jeg på party hos henne! Når vi får kommet oss i nytt hus skal jeg ha party hos meg så da må alle som vil komme! Tenkte å vise dere NOE av det jeg bestilte den kvelden, det jeg bestilte til Thea Emilie.

To boller med håndtak og lokk. Kan brukes til å enten oppbevare frukt eller annen mat når man skal ut på tur eller ha hjemme. De er også veldig geniale til å lage grøt i siden man kan holde i håndtaket når man mater!

Skje og gaffel som er ergonomisk riktig. Selv har jeg gitt Thea mat med skjeen og den er veldig god å bruke. Når hun snart skal begynne å spise selv er de enkle og holde for henne

Tutekopp!! Denne har en liten ventil som tilfører luft til koppen når barnet drikker. Det sikrer jevn strøm av væske. Den unike silikondrikketuten er tett når barnet ikke drikker slik at ikke vesken renner ut. Koppen er også god for barnet å holde pga håndtakene på siden. Når barnet er stor nok til å drikke selv kan tuten tas av og koppen brukes som vanlig kopp med håndtak.

Tallerken til å lage, servere og oppbevare mat i. Det følger med avtagbar ring (den blå) som gjør at den står fast på bordet slik at ikke barnet river det i gulvet. Det følger også med lokk slik at det kan brukes til oppbevaring.

Så kjøpte jeg disse boksene! Den minste har vi tenkt å bruke som matboks til Thea Emilie og de to andre er også tenkt til å bruke som oppbevaringsbokser til mat eller større matbokser når alle skal på tur! Lokkene gjør at boksene er væsketette. De kan stables oppå hverandre som gjør at man sparer plass! De fire søte koppene er geniale når Thea f. eks skal drikke kakao eller annen drikke når hun blir eldre!

Bildet over er sakset fra Mæles blogg som du kan finne her. Ønsker du mer informasjon om Tupperware, enten for kjøp eller rett og slett være vertinne for en demonstrasjon ta kontakt her.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening