Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Hekta på Tupperware


Blogging blir mer og mer populært og Bustenellik, en ung fremadstormende kvinne på 23 år fra Sarpsborg viser at hun mestrer den nye trenden godt. Hun beskriver seg selv som et lite bustehode med hodet fullt av rare ting og kastet seg nylig på bloggbølgen hvor hun fortrinnsvis skriver om hverdagen og det som opptar henne.

På torsdag kunne Bustenellik stolt meddele alle sine lesere om at hun hadde vært vertinne for et Tupperware party hjemme hos henne. Seks av hennes venninner var samlet og fulgte ivrig med når Tupperware konsulenten viste frem all den fantastiske plastikken.

En venninne utbrøt: Tupperware gjør deg oppmerksom på behov du ikke visste du hadde!

Det ble vist frem alt fra trykkokere til påleggsbokser, og alt var like nyttig i en kvinnes øyne. Bestillinger ble skrevet så blekket sprutet, og hele gjengen satt som tente lys. Mannen hennes har ennå ikke spurt om hvor mye hun egentlig handlet for, og hun vil ikke forteller det frivillig heller. Men om det skulle bli et problem har hun på jenters vis funnet en fantastisk god unnskyldning som selvsagt rettferdiggjør hele beløpet.

Når det var tid for give aways ville jubelen ingen ende ta. «Dette er jo nesten som en religion,» utbrøt naboen, «masse gaver og gratis stæsj.» Og vi lar oss kjøpe. Tupperware er dyre varer, men jammen er det god kvalitet på produktene deres også.

I kjøkkenskapet til Bustenellik står det faktisk en «Mål og Mix» som hun har fått av hennes oldemor, og selv om den sikkert er like gammel som henne selv er den like fin. Da snakker vi om kvalitet.

Etter noen uker i tenkeboksen, har Bustenellik nå bestemt seg for å begynne som salgskonsulent for Tupperware selv. Som student er hun avhengig av å kunne styre arbeidstiden, og viser til at det er fint å kunne være sin egen herre og styre arbeidstiden selv (få arbeidsgivere gir deg jo den muligheten).

Noen kroner ekstra på kontoen er jo heller ikke vært å forakte – især ikke når skattesmellen og tannlegeinnkallingen møttes i postkassa, samt en vond nakke som heller er blitt billig. Så, har du lyst på en demonstrasjon om noen uker, er det bare å si i fra utbryter hun ivrig.

Bildet over er sakset fra Bustenelliks blogg som du kan finne her. Ønsker du mer informasjon om Tupperware, enten for kjøp eller rett og slett være vertinne for en demonstrasjon ta kontakt her.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening