Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Herb Chopper – Proff hakkeren


I januar i år registrerte vi stor misunnelse ettersom vertinnene som holdt demonstrasjon fikk gleden av å få en aldri så liten skatt i vertinnegave. Noen prøvde til og med på søte bestikkelser for å få kloa i nyheten som nå endelig blir tilgjengelig for salg. Nå kan endelig alle som er blitt så glade i Mini Quick Chef få et enda kraftigere verktøy.

Tupperware Herb Chopper kan kalles en oppgradert Mini Quick Chef, og er mye kraftigere!

Som navnet tilsier kan den hakke urter, men som Tupperware produkter flest er det så og si bare fantasien som setter grenser for hva du kan hakke. Du kan hakke purre, paprika, sylteagurk, tomat, ja velg hva du vil, Herb Chopper tar jobben hver gang. Også løk hakkes i en fei, grovt eller fint, og tårene kan du spare, for her er det ingen løklukt.

Tupperware Herb Chopper skiller seg ut ved at den er veldig fin å hakke harde ting som til eksempel mandler og nøtter. Så er du i bake humør og trenger hakkede mandler oppå kaka, hakker du raskt nøyaktig det du trenger.

Som om ikke det var nok, med Herb Chopper kan du også lett hakke hvitløk og olje sammen og få din egen dressing til salaten i en fei. Det er billigere, mye sunnere og ikke minst smakfullt med friske urter.

  • Her har du en utrolig hakker uten strøm.
  • Den har 3 skarpe kniver.
  • Den har en beholder til det som skal hakkes
  • I lokket sitter en snor til å dra i som gjør at du får en utrolig fart.
  • Den har lokk som kan deles i to for rengjøring. (delen med snor skal ikke i oppvaskmaskin)

Se videoen og bli mer innspiret.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Fra uke 14 til uke 17 kan man endelig få kjøpt den nye Herb Chopper av din konsulent.

Ønsker du mer informasjon om dette aktuellle produktet, bli satt i kontakt med en konsulent for kjøp eller rett og slett være vertinne for en demonstrasjon ta kontakt her.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening