Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Utvider Ultra serien


UltraPlus serien har vært en ubetinget suksess, men Tupperware imponerer oss nok en gang med deres evne til å skape nye og spesialtilpassede produkter. For selv om de fleste kan være enige i at UltraPlus serien er helt fantastisk så har nå de nå likevel overgått seg selv i den nye UltraPro serien.

Først og fremst er UltraPro noe annerledes i overgangen mellom beholder og lokk slik at man lettere kan kombinere ulike beholdere. Som om ikke dette var nok har man også klart å presse grensene enda lenger for hva man kan forvente av et plastprodukt. UltraPro serien tåler nemlig utrolige 250 grader som betyr at vi har en ny konge i proff klassen.

Som kjent fra før er Ultra serien beregnet for bruk til oppbevaring i frys, for så å kunne puttes rett inn i mikrobølgeovn eller stekeovn. Man kan selvfølgelig også bruke samme beholder til servering og oppbevaring av rester som man gjerne vil ha rett i kjøleskapet.

Ultra serien er også veldig fine å bruke som brødbakemaskin. Velg bare en pakke ferdig blandet mel fra butikken beregnet på 2 store brød, eller lage din egen blanding. Rør deigen sammen i Ultra Pluss eller Ultra Pro med en slikkepott og bruk akkurat så mye veske at deigen er enkel å blande. Sett så på lokket og la deigen heve seg i varmt vann i kummen mens du venter på at ovnen blir 200 grader. Så lar du den steke i ca. en time eller til brødet løsner fra beholderen av seg selv.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

For å nevne flere muligheter så kan du steke bacon i mikrobølgeovnen eller stekeovnen, uten all lukten dette normalt fører med seg. Bare tenk så deilig det er å slippe all spruten under stekingen. Du kan også steke koteletter eller kyllingfileter i stekeovnen, og få ett saftig kulinarisk måltid for hele familien.

Stek alle slags gratenger, kylling, kalkunbryst, tilbred fisk i alle varianter eller lag flotte desserter som skal varmes. Det er ikke grenser for hva man kan lage i Ultra serien og vi anbefaler deg å se filmen og bli inspirert til å lage mange nye retter, med god mat, med godt resultat. Det følger med oppskrifthefte slik at du lettere skal komme i gang.

Det er Introduksjons tilbud på UltraPro 2 liter i uke 12

Ønsker du mer informasjon om produktet, bli satt i kontakt med en konsulent for kjøp eller rett og slett være vertinne for en demonstrasjon så håper vi at du tar kontakt her.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening