Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Tupperware Micro Gourmet


Tidsklemma gjør ofte at mange benytter seg av hurtigløsninger på kjøkkenet, som dessverre ofte fører til tap av både smak og viktige næringsstoffer i maten. For vil du ha rask og sunn mat med mest mulig næringsstoffer finnes det en løsning som blir mer og mer populær over hele verden.

Tupperware lanserer Micro Gourmet som gir deg det beste resultatet raskt, kombinert med den sunne tilberedningen som dampkoking gir.

Ved damping bevares flere næringsstoffer og råvarenes farge og konsistens blir også langt bedre. Det beste med Micro Gourmet er kanskje at maten får en mye kraftigere smak og duft fordi aromaen kan utvikle seg fullt ut.

Micro Gourmet og din mikrobølgeovn gir deg full kontroll over tid og effekt. Endelig slipper du å passe komfyren, eller påse at ikke alt vannet forsvinner, og dermed tørrkoker. Dette nye produktet tåler faktisk 800 watt i mikroen og virker slik at kun vannet i den nederste beholderen blir varmet opp. Vannet i bunnen koker og dampen stiger opp i beholderne som maten ligger i.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Tupperware Micro Gourmet består av 4 deler.

 1. Vannbrettet : to håndtak for sikker håndtering av Mikro Gourmet.
  – Strek viser minimum vannmengde som må fylles i vannbrettet.
 2. Skål : Unik design som forhindrer mikrobølgene i å komme i kontakt med maten.
  – Dette gjør det mulig å tilberede mat i mikrobølgeovn med damp.
 3. Dørslag : Flatt dørslag (eller lav skål med hull i bunnen.)
  – Spesielt designet for å kunne tilberede i flere nivåer.
  – Slik kan flere deler av en rett tilberedes samtidig og bruker bare sammen med skålen.
 4. Lokk : To håndtak sørger for sikker håndtering når lokket fjernes etter tilberedning.
  – Unik design som gjør det mulig å tilberede mat med damp i mikrobølgeovn.

Så tenk på dampkokte grønnsaker, mandelpoteter, brokkoli, asparges, norsk nykål, kinakål, hjertesalat, erter, blåskjell, dampkokt fersk pasta, frisk frukt som skal varmes. Desserter som skal dampes. Epler og Pærer. Her det altså kun din fantasi som begrenser dine muligheter for kulinariske nyheter på kjøkkenet. Det følger heldigvis med et flott oppskriftshefte slik at du kan komme i gang.

Foreløpig er kun Micro Gourmet tilgjengelig for salg i uke 12 i 2010 så her gjelder det å ta kontakt med din konsulent for å få tak i en av årets store sensasjoner mens muligheten er der.

Ønsker du mer informasjon om produktet, bli satt i kontakt med en konsulent for kjøp eller rett og slett være vertinne for en demonstrasjon så håper vi at du tar kontakt her.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Kommentarer

En kommentar til “Tupperware Micro Gourmet”
 1. Anne Line sier:

  Gleder meg virkelig til jeg får denne fantastiske nyheten!

Diskuter eller gi din mening