Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Norge medeier i Tupperware


Statens Pensjonsfond har eierandeler i mer enn 8000 selskaper verden over, og ved utgangen av 2009 eide oljefondet utrolige 1 prosent av verdens aksjer totalt.

Den Norske stat er altså representert i selskaper som til eksempel Harley-Davidson, Mc Donalds, Carlsberg, fotballklubben Juventus og til og med Tupperware. Eierskapet i Tupperware på beskjedne 0.7% er riktignok ikke blant de største, men vi kan nå likevel smake litt på følelsen av at Tupperware tross alt er litt Norsk likevel.

Markedsverdien på aksjene er anslått til ca. 114 millioner som jo er en liten slump med penger, men likefullt å regne som en liten dråpe i havet når en tenker på at Tupperware Brands leverte et årsresultat på svimlende 2.1 milliarder dollar i fjor.

Mye eller lite betyr egentlig ikke så mye, vi eier litt av det, og som Norsk Tupperware konsulent kan vi altså smykke oss med tittelen «medeier».

Oljefondets største enkeltinvestering er i den britiske storbanken HSBC, hvor eierandelen er i underkant av to prosent og er verdt omkring 22,4 milliarder norske kroner. Fondet hadde i 2009 en avkastning på mer enn 613 milliarder kroner, og fikk med dette sitt beste resultat noensinne.

Du kan lese mer om Statens Pensjonsfond resultater her.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Kommentarer

En kommentar til “Norge medeier i Tupperware”
  1. Bjarte Slettebø sier:

    På Facebook er et opprettet en egen gruppe for generell informasjon vedrørende Homepartys. Besøk Homeparty Norge på Facebook.

Diskuter eller gi din mening