Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Myslibar på 123


I neste uke lanseres nyheten T-Bar og da er det greit med noen praktiske oppskrifter og tips for å få mest mulig glede av dette flotte produktet. Om du bare ønsker noe ekstra snacks eller et mellom måltid er helt opp til deg, men mulighetene er mange.

Først så kan du se en liten demonstrasjon fra fjorårets jubile i København

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

LES OGSÅ: Tupperware T-Bar

Hjemmelaget myslibar.

Ingredienser:

  • 100 ml mandler ( ca 60 gr )
  • 75 ml flytende honning
  • 200 ml blandet mysli ( ca 110 gr )

Mål alle ingrediensene med T-Bar måleskjeen som forresten er den samme du bruker til å presse ingrediensene sammen.

Hakk mandlene grovt med kniv eller i Quick Chef 3 og rist dem så på middels varme i en stekepanne uten noe tilsatt fett. Tilsett så honningen og la blandingen koke i 1 minutt mens du rører. Ta deretter stekepannen bort fra varmen og tilsett mysli.

Bland godt og la massen avkjøles i stekepannen i ca 3 minutter.

Fyll så massen i de 4 fordypningene i T-Bar formen og bruk måleskjeen til å presse massen sammen. Det kan være smart å fukte måleskjeen med kaldt vann slik at massen ikke henger seg fast i skjeen når du presser den sammen.

Sett på lokket fra din KombiSmart på din T-Bar form og la den stå i kjøleskapet i ca 1 time.

Da er mysli barene ferdige og kan vendes ut. Du kan velge om du vil ha ett lag sjokolade på mysli barene i tillegg.

Kokos Bar

Ingredienser :

  • 350 ml Kokos ( ca 125 gr )
  • 170 kondensert, søt melk (Kan kjøpes i etniske butikker. Alternativ bruk viking melk )
  • 100 gr Kokesjokolade.

Mål opp kokos og melk med T-Bar måleskje og hell ingrediensene i MicroPlus kanne på 1 liter og bland sammen med slikkepott. Sett så lokket på kannen og varm blandingen i mikroen i ca 3 minutter på 600 Watt.

Fordel blandingen i T-Bar formen og bruk måleskjeen fuktet i vann til å presse massen sammen.

Vend deretter formen på hodet og trykk på bunnen av formen så kokos barene faller ut.

Sjokoladen smelter du også i din MicroPlus kanne med lokk i mikrobølgeovnen i ca 1 ½ min. ved 600 Watt, men stopp og rør litt underveis.

Pensle så den smeltede sjokoladen på toppen av kokos barene med silikon bakepensel og la dem stå i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet. Da tar du dem ut, vender dem og pensler den andre siden.

Etter en liten tur i kjøleskapet til de nok en gang har stivnet er de ferdige.

Laksepinner

Ingredienser (til 4 stk):

  • 250 g rå laks, uten skinn og ben.
  • 100 ml rasp
  • Salt og pepper
  • Krydder urter eller vårløk
  • Olje eller smør til steking

Hakk den rå fisken i Quick Chef 3 til en finhakket masse og tilsett salt og pepper. Bland så eventuelt i krydder urter eller vårløk for å gi laksepinnene ekstra smak.

Fordel ½ delen av raspen i bunnen av de 4 fordypningene i T-Bar formen. så fordeler du den finhakkede fisken i de 4 fordypningene.

Også her bruker du måleskjeen fuktet med kalt vann til å presse massen sammen.

Fordel til slutte resten av raspen over og press nok en gang, men uten vann på måleskjeen.

Sett på et lokk fra KombiSmart og snu formen på hodet. Trykk så på bunnen av formen så laksepinnene faller ut.

Stek laksepinnene i stekepanne i ca 3 minutter på hver side.

Lykke tl ^^

Ønsker du mer informasjon om denne oppskriften, mer informasjon om det aktuelle produkt som er benyttet, bli satt i kontakt med en konsulent for kjøp eller rett og slett være vertinne for en demonstrasjon ta kontakt her. Du kan også benytte kommentar feltet under.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening