Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Bli en Tupperware konditor.


Om du sitter med en liten konditor i magen, så bør du virkelig notere deg en nyheten «19 Topper» fra Tupperware. Nå kan vi endelig lage vår egen konfekt og få et imponerende resultat på en enkel måte. De nye silikon formene fra Tupperware gir deg styringen ned til minste detalj når det kommer til både hverdags og fest.

Formen heter «19 Topper» fordi den rett og slett har 19 topper.

På tross av det lite kreative navnet gir 19 Topper deg uante muligheter til konfekt eller andre godbiter.

19 Topper tåler fra –25 til maks 220 grader i stekeovn og kan også brukes i Mikrobølgeovn.
Vi anbefaler vask før og etter bruk på grunn av statisk elektrisitet som tiltrekker støv, men anbefaler ikke å vaske dem i oppvaskmaskinen. Det er uansett veldig enkelt å rengjøre formen siden svært lite fester seg på silikonen.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Her er noen oppskrifter som også kan prøves.

NOUGATKONFEKT:

  • 180 g myk nougat.
  • 50 g mørk sjokolade.
  • 50 g hasselnøtter.
  • 50 g pomeransskall.

Nougaten og sjokoladen smeltes i mikrobølgeovnen mens hasselnøttene og pomeranskallet hakkes i Herb Chopper. Bland så massen og fyll den i 19 topper. La det hele avkjøles og konfekten er klar til servering.

Pomeransskall kan forresten kjøpes på apotek.

Lag din egen TOBLERONE :

  • 1 Plate lys kokesjokolade
  • 1 Plate hvit kokesjokolade
  • 1 strøken ss honning
  • 10 g delfiafett
  • 1 pose hakkede mandler eller peanøtter.

Smelt sjokoladen i vannbad eller mikrobølgeovn og hakk mandlene i Herb Chopper. Bland så honning og delfiafett ut i sjokoladen og tilsett mandlene. Fordel ut i 19 topper og la dem avkjøles. De er klare til servering så snart de er kalde.

MAKRON KAKER MED SMØRKREM OG SJOKOLADE TOPPING :

  • 1 pk Freia Makronfyll
  • 2 eggehviter

Om du ønsker kan du også lage din egen makronfyll masse av ca. 100 g malte mandler. Bland så dette sammen og fyll 19 topperen (Formen skal ha inntrykte hull).
La den steke på 225 grader i ca. 15 minutter og la dem kjøle seg ned i 15 minutter før du tar dem ut av formen.

SMØRKREM:

  • 1 ½ dl melis
  • 2 ss kokt kaffe
  • 150 g margarin (romtemperert)
  • 2 eggeplommer

Rør sammen alle ingrediensene til smørkremen i Quick Chef, bruk knivene.
Ha kremen i en sprøytepose eller i Squizee-it og fyll i hullene på de avkjølte kakene.

SJOKOLADE TOPPING:

  • 1 kokesjokolade
  • 1-2 ss smør

Smeltes og blandes, ta litt på hver kake, ferdig.

Her er flere alternativer som er veldig enkle:

  • ca 1 ts puffet ris.
  • ca 1 ts honny korn.
  • ca 1 ts corn flakes.
  • ca 1 ts hakkede nøtter.
  • ca 1 ts tørkede aprokos.
  • ca 1 stk coktailbær.

Fyll 19 topperen med ønsket fyll og hell smeltet sjokolade over.

KRYDDERSMØR :

  • 200 g smør (romtemperert)
  • 1 bunt Gressløk
  • 1 bunt persille
  • 1ss fersk rosmarin
  • 2 fed hvitløk (kan sløyfes)
  • ½ ts kvernet pepper
  • 2 ts krydder som er beregnet på kjøtt, eller velg en annen variant til fisk eller kylling.
  • 1 kryddermål sukker
  • 1 ts sitronsaft
  • 1 ts soyasaus
  • 1 ts worcestershire-saus

Bland alle urter og krydder i Herb Chopper til en godt knust masse. Bland så alt med smøret og fordel blandingen i 19 topper. Sett dem så i frysen for kjøling, hvor de faktisk også best oppbevares i en tett boks intill de skal benyttes.

Ønsker du mer informasjon om dette aktuelle produktet, bli satt i kontakt med en konsulent for kjøp eller rett og slett være vertinne for en demonstrasjon ta kontakt her.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Kommentarer

2 kommentarer til “Bli en Tupperware konditor.”
  1. Morten sier:

    Flere oppskrifter som jeg tror jeg skal teste ut over vinterene. men skulle vist om jeg får tak på den silikonforma som blir brukt i filmen!

    Driver å tester ut hjemmelaget bounty biter. så den forma kunne vært grie til dette.

    oppskriften jeg går etter er 200 gr kokosmasse, 25 gr kokosolje (IKKE delfiafett), 400 Gr kokosmelk og litt søting. siste er sjokkoladen som jeg har som trekk skal være ca 200 gr pluss.

Diskuter eller gi din mening